Utiliteit

Utiliteit

De elektrische installatie in bedrijfsgebouwen neemt een steeds belangrijkere rol in. Van producerende machines tot verlichting, van servers tot computers, de elektrische installatie is belangrijk voor het bedrijfsproces. Het is dan ook van groot belang dat deze optimaal presteert.

 

Licht– en krachtinstallaties

De basis van uw elektrische installatie is de licht– en krachtinstallatie. Hierover wordt de energie getransporteerd die nodig is voor al uw bedrijfsprocessen. Vaak onzichtbaar in een pand aanwezig, maar daardoor niet minder belangrijk. Behalve de vertrouwde technieken kunt u ook bij ons terecht voor de laatste innovaties.

Verlichting

Verlichting is bij ons meer het tegenovergestelde van duisternis. Verlichting is belangrijk in het bedrijfsproces, vergroot de veiligheid en verbetert de gezondheid en productiviteit van uw medewerkers. Een goed lichtadvies geeft aandacht aan alle aspecten van verlichting. En vergeet ook zeker noodverlichting niet. Wij kunnen met onze kennis en creativiteit voor u een geschikt lichtplan en lichtberekeningen maken.

Automatisering

Met onze automatiseringssystemen koppelt u de diverse installaties in uw gebouw. U kunt allerlei acties automatiseren. Het vergroot het presteren, de veiligheid en het bediengemak. Bovendien maakt u installaties in het bedrijf eenvoudiger en overzichtelijker. Hiermee bereid u uw bedrijf voor op de toekomst!

Datanetwerk

Het aanleggen van een goed en betrouwbaar datanetwerk voor uw computersystemen is erg belangrijk. Veel processen hangen hier vanaf. Wij hebben alle kennis en kunnen gecertificeerde gestructureerde netwerken opleveren. We zijn thuis in alle technieken, van koperbekabeling tot glasvezel en wifi. Ook voor actieve apparatuur zijn wij de partij.

Beveiligingsinstallaties

U bent als werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Wij maken uw pand brandveilig met onze brandmeld- en ontruimingsinstallaties. Ook zijn wij thuis in inbraakalarmen. Verder is ook toegangscontrole steeds belangrijker in bedrijven. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen.

Noodstroomvoorzieningen

Met onze aggregaten en UPS systemen blijft u altijd operationeel, ook bij langdurige uitval van de spanning.

Duurzaamheid

Ook bieden wij alle mogelijkheden voor duurzaamheid. Zo kunt u bij ons terecht voor slimme en energiezuinige verlichting. Maar natuurlijk ook voor professionele, hoge kwaliteit zonnepanelen. En wat denkt u van laadstations voor uw elektrische auto.

TOP