Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Beveilging van gebouwen neemt een steeds belangrijkere plaats in, onder andere door strenge eisen van de overheid en verzekeringen. Bij van Zutphen Elektro bent u voor deze beveiliginginstallaties op het juiste adres.

  • Inbraakbeveiliging: Helaas wordt de noodzaak om uw woning of bedrijspand te beveiligen tegen inbraak tegenwoordig steeds groter. Via een inbraaksignaleringsysteem worden ongenode gasten opgemerkt. Bovendien is het met deze systemen mogelijk om bij een poging tot inbraak razendsnel een alarmcentrale op de hoogte te stellen.

  • Camerabewaking: Tegenwoordig wordt steeds meer gebruik gemaakt van camerabewaking. Camera's hebben een preventieve werking en geven een groter veiligheidsgevoel. Hierdoor is een camerasysteem een essentieel onderdeel van de beveiliging van een gebouw.

    Met een goed systeem bent u in staat om een oogje in het zeil te houden, om zo uw eigendom te beschermen. Bovendien kunnen de opgenomen beelden later teruggehaald worden en kunnen deze dienen als bewijslast. Natuurlijk is het ook mogelijk om live de beelden op te vragen, bijvoorbeeld op uw telefoon.

    Voor een goed camerasysteem komt er wat meer bij kijken dan enkel het plaatsen van camera's. Wat is het doel van de camera's? Alleen observatie, of ook gezichtsherkenning of kentekenherkenning? Voor het verkrijgen van een goede beeldkwaliteit is het kiezen van de juiste camera van belang. De lens en lichtgevoeligheid bepalen namelijk in grote mate of u ziet wat u wilt zien. Ook is een goede opstelling van deze camera's van groot belang. Bovendien dient ook de opslagapparatuur goed gekozen te worden bij de rest van het systeem.

Door het groeiende belang van beveiligingsinstallaties en door de steeds strengere eisen aan deze installaties is het van belang dat u deze installaties laat uitvoeren door de juiste partij. Van Zutphen Elektro is zo'n partij.

TOP