Agro klimaattechniek (www.mbagrotechniek.nl)

Agro

In de agrarische wereld worden hoge eisen gesteld aan installaties. Het leven en welzijn van de levende haven is afhankelijk van het presteren van installaties. Wij ontwikkelen en installeren innovatieve installaties, compleet computergestuurd en op uw wensen toegesneden. Wij voeren alleen A merken, zoals Fancom en Stienen. Bovendien zijn wij door Fancom uitgekozen als Sales- en Service Center.

En zeker niet onbelangrijk, we staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar met onze service dienst.

                                        

Varkenshouderij

Zijn de varkens gezond? Hoe staat het met het voer- en waterverbruik? Groeien de dieren volgens verwachting of moet ik mijn afleverplanning aanpassen? Allemaal zaken waar u op kunt sturen wanneer u grip heeft op de zaak.

Vleeskuikens—Legkippen

Zijn de dieren gezond? Hoe staat het met het voer- en waterverbruik? Groeien de dieren volgens verwachting of hoe zit het met de eierproductie moet ik mijn planning aanpassen? Allemaal zaken waar u op kunt sturen wanneer u grip heeft op de zaak.

Rundveehouderij

Verlichting in de rundvee stal wordt steeds belangrijker. Koeien produceren meer melk bij een goede verlichting. Hittestress bij rundvee is in de zomer een veel voorkomend probleem. Om dit te voorkomen kunnen wij de meest energiezuinige ventilatoren installeren, al dan niet frequentiegeregeld en bestuurd door een temperatuur regeling, of een klimaatcomputer die tevens uw lucht inlaat gordijnen en de lichtregeling e.d. stuurt. Lucht inlaat gordijnen kunnen eventueel met invloed van regen en windmeting gestuurd worden.

Bewaarplaatsen

Ook voor de complete elektrische installatie in uw aardappelbewaarplaats met led verlichting kunt u bij ons terecht. Kies voor een betrouwbare installateur, welke bekend is in de agrarische sector.

Nieuwe en vertrouwde technieken

Een greep uit enkele van onze technieken:

  • Bespaar energie met energiezuinige verlichting
  • Alarmdoormelding
  • Automatisch startende noodstroomvoorzieningen en trekker gedreven generatoren
  • Professionele PV installaties
  • Energiezuinige ventilatie systemen
  • Waterregistratie
  • Voercomputers
  • Ventilatoren tegen hittestress
  • Automatische gewichtsmonitoring vleesvarkens

Een bewuste keuze

Als agrarisch ondernemer krijgt u te maken met een markt die sneller verandert dan ooit. Stijgende kosten voor voer en energie zetten uw rendement steeds meer onder druk. Bovendien eist de markt dat u duurzaam en verantwoord produceert.

Wij bieden u de middelen voor een efficiënte dagelijkse leiding over uw bedrijf. Wij bieden u systemen voor klimaatregeling, voerautomatisering en biometrie, die we via datamanagement oplossingen zodanig op elkaar afstemmen dat ze elkaar versterken.

TOP