Missie en waarden

Missie en waarden

Visie:

Wij zien een wereld waarin u als professional continu uitgedaagd wordt. Ontwikkelingen en veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Regelgeving verandert bij de dag. U zoekt daarom naar een partner die u kunt vertrouwen.  Een partner die u eerlijk adviseert, die uw belangen in het oog houdt en uw zorgen wegneemt.

Missie:

Bij van Zutphen Elektro willen wij de toonaangevende partner zijn voor professionele opdrachtgevers in de regio. Wij streven naar een duurzame samenwerking met onze klanten. Van advies en ontwerp tot realisatie en onderhoud, wij zijn de ideale bouwpartner. Wij spreken uw taal, kennen uw belangen en weten dit om te zetten in concrete oplossingen voor u.

‚ÄčWaarden:

De waarden van waaruit wij werken:

  • Kwaliteit: Wij gaan voor kwaliteit. Wij kiezen oplossingen die nu, maar ook in de toekomst goed zijn en blijven.
  • Kennis: Onze mensen hebben de kennis van uw installatie. Zij kunnen u adviseren, weten wat ze maken en kennen de relevante regelgeving.
  • Heldere communicatie: Wij houden van heldere afspraken. Geen flauwekul, maar een eerlijk advies. Een woord is een woord.
  • Service: Wij willen onze klanten van een optimale service voorzien. Zowel in advies, tijdens de realisatie en na de oplevering staan wij klaar voor onze klanten.
  • Duurzaamheid: Wij vinden het belangrijk dat klanten die voor ons kiezen, ook kiezen voor een duurzame partner. Zodat onze klanten tegelijk ook kiezen voor een betere leefomgeving. Wij streven naar een optimale omgeving voor mens, dier en milieu.
TOP