Overname Van Zutphen Elektro bv door Michelbrink Elektro bv / MB Agrotechniek bv

PERSBERICHT - Belangrijke mededeling voor onze gewaardeerde klanten 

Onderwerp: Verkoop van Zutphen Elektro B.V. aan Michelbrink 
Na zorgvuldige overweging hebben wij besloten om Van Zutphen Elektro B.V., uw vertrouwde partner in elektrotechnische oplossingen, te verkopen aan Michelbrink.  

Door de toenemende complexiteit van moderne installaties, denken wij door deze stap de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen. Gezamenlijk kunnen we beter inspelen op de ontwikkelingen in de markt. 

Van Zutphen Elektro B.V. blijft bestaan als zelfstandige entiteit en zal de werkzaamheden in de woningbouw, industrie en utiliteit in de regio Heeswijk-Dinther in gaan vullen. Ik (Dennis) blijf nauw betrokken en werkzaam, zodat er een stabiele bedrijfscultuur voor zowel het personeel en u als klant blijft. De agrarische activiteiten worden geïntegreerd in het bedrijf Michelbrink Beekveld Agrotechniek. 

Voor werkzaamheden aan zonnepaneelinstallaties (DC-gedeelte op het dak) bestaat er de samenwerking met het zusterbedrijf van Michelbrink, genaamd Solar Innovation B.V.  

We kijken ernaar uit om samen te werken met het team van Michelbrink en hopen samen met u gezamenlijk succesvolle projecten te realiseren. 

Praktische informatie voor u: 

  • U kunt blijven rekenen op dezelfde producten en diensten die u van ons gewend bent. 
  • Tot nader bericht blijft onze serviceorganisatie georganiseerd zoals u dat al jaren van onze bedrijf gewend bent. 
  • Van Zutphen Elektro B.V. & Michelbrink Elektro B.V. blijven zelfstandig actief in de woningbouw, utiliteit en industrie. 
  • De locatie van Michelbrink Beekveld Agrotechniek in Schijndel wordt geïntegreerd in ons bedrijfspand te Heeswijk-Dinther. 
  • Alle activiteiten in de agrarische sector worden vanaf heden 28-08-2023 opgepakt vanuit Michelbrink Beekveld Agrotechniek B.V. Ook als u als agrarische klant contact opneemt via van Zutphen Elektro B.V. (tel. 0413-292905) of Michelbrink Elektro B.V. (013-5091381).  

Wij willen u bedanken voor uw jarenlange vertrouwen en samenwerking. Het is onze oprechte overtuiging dat deze stap positieve voordelen zal opleveren voor u als 
gewaardeerde klant. 

Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze overgang, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen u graag van dienst zijn en eventuele zorgen wegnemen. 


van Zutphen Elektro B.V. 


Ilse en Dennis van Zutphen 

www.vanzutphenelektro.nl
www.michelbrinkelektro.nl 
www.mbagrotechniek.nl
ww.solarinnovation.nl 

TOP